Scia – za strukturno analizo in dizajn

Močna programska oprema povezuje strukturne analize z oblikovanjem.
Dizajnirana je za popolno vključevanje v BIM metodologijo dela.

Scia omogoča modeliranje, analizo in optimizacijo 3D modelov katerekoli strukture, materiala ali stanja obremenitev, hitro in natančno, z uporabo znanih, logičnih in intuitivnih uporabniških vmesnikov.

Scia Gradbeništvo

SCIA združuje strukturno inženirsko znanje in tehnologijo za zagotavljanje močne strukturne analize in programske opreme ter podpore. Skupaj izboljšujejo potek gradbenega inženirja in povečajo produktivnost za vse vrste konstrukcij – od vsakodnevnega do enkrat v življenju.

SCIA ENGINEER 18: STREAMLINED USBILNOST, NAPREDNI MATERIALNI OBLIK IN DALJENE BIM POVEZAVE
SCIA Engineer 18 programsko opremo premakne na naslednjo raven glede uporabnosti, oblikovanja materialov in interoperabilnosti. Izboljšali smo uporabnost s poenostavljenimi osnovnimi operacijami in več samodejnimi postopki dela, izboljšali integracijo v delovne tokove BIM z nadgrajenimi povezavami Revit in Tekla ter dodali nove možnosti oblikovanja za napredne materiale in gradbene sisteme.

Vse v enem, fleksibilna, napredna analiza

  • Uživajte v svobodi modeliranja česar koli s samo enim orodjem za upravljanje vseh projektov zahvaljujoč močnim možnostim analize.
  • Popoln dvig produktivnosti.
  • Integrirane vrhunske tehnologije, kot so vzporedna obdelava, samodejno ustvarjanje mrež, pa tudi inovativna orodja za optimizacijo in poročanje.
  • Razumevanje in nadzor nad vašim modelom.
  • Imejte popoln nadzor nad vsemi podatki o projektu in oblikujte svojo strukturo z zaupanjem v rezultate, zahvaljujoč obsežnim kodam in podrobnim rezultatom.
  • Bolj povezano z delovnimi tokovi BIM.
  • SCIA Engineer se vključi v vsak BIM potek dela in brez težav izmenjuje podatke modela z drugimi zainteresiranimi stranmi.
Kontaktirajte nas