ALLPLAN ARHITEKTURA
DVIGNITE SVOJO RAVEN

Allplan Architecture je vrhunska BIM rešitev za arhitekte, ki zagotavlja popolno ustvarjalnost in nadzor nad projekti. Programska oprema je prilagojena za izdelavo podrobnih načrtovalskih risb, kar omogoča neprekosljivo kakovost informacij.

Arhitektura lastnosti 2018

Nove funkcije v programski opremi Allplan Architecture 2018

Arhitektura lastnosti 2018

Vedno imejte pri roki pravo orodje

Z novo menijsko vrstico v Allplan Architecture 2018 boste po z lahkoto našli orodja, ki jih potrebujete za svoje nemoteno delo. Delovna vrstica je strukturirana glede na različne vloge in naloge, tako da so vam na voljo funkcijske skupine, kot so modeliranje, priprava ali vizualizacija. V jasno urejenem  polju, boste našli vse ustrezne funkcije v ustrezni skupini kar vam bo omogočalo hitrejše načrtovanje. Več časa boste lahko posvečali razvoju projekta na idejni ravni

Arhitektura lastnosti 2018

Prava predstavitev za vsak zaslon

Ne glede na obliko končne naprave ali monitorja, s katero delate, Allplan Architecture 2018 samodejno prilagodi svoj uporabniški vmesnik na velikost in ločljivost zaslona, ki ga uporabljate. Samodejna razširljivost vam omogoča večjo prilagodljivost pri izbiri vaše delovne naprave in zagotavlja dosledno in priročno uporabniško izkušnjo.

Arhitektura lastnosti 2018
Arhitektura lastnosti 2018

Napredni izvoz podatkov BIM z IFC4

Z Allplan Architecture 2018 lahko svojim partnerjem brez kakršnih koli izgub delite vse vrste modelov BIM, vključno z geometrijo proste oblike. To izboljša kakovost in natančnost vaših podatkov BIM  modela. Poleg tega IFC4 omogoča boljši nadzor nad celotnim projektom in olajša proces odločanja pri vseh ključnih točkah, vključenih v gradbeni projekt.

Izboljšave na področju prerezov in pogledov

Nova funkcija označevanja v Allplan Architecture 2018 zagotavlja dosledno in pravilno označevanje predmetov znotraj delov in pogledov. Ker je oznaka povezana z informacijami v modelu BIM, so vse spremembe samodejno posodobljene v vseh prerezih in pogledih, povezanih z modelom.

Arhitektura lastnosti 2018
Arhitektura lastnosti 2018

Učinkovito upravljanje informacij

S kombinacijo Allplan Architecture 2018 in platforme BIM Allplan Bimplus lahko preprosto upravljate z izmenjavo tisočih informacij v BIM projektih. Allplan Bimplus lahko uporabite za centralno določanje informacij in ga nato uporabite v različnih sistemih disciplinah skozi celoten življenjski cikel stavbe. Zaradi tega boste bolj fleksibilni pri obravnavi informacij in izboljšali izmenjavo podatkov preko IFC in Allplan Bimplus.

3D modeliranje brez kompromisov

Izboljšave  na področju 3D modeliranja v Allplan Architecture 2018 vam omogoča, da vaše vizije brez kompromisov in z najvišjo stopnjo natančnosti izvajate. Nove funkcije omogočajo inteligentno in izboljšano ustvarjanje in manipulacijo 3D objektov, kar omogoča večjo fleksibilnost pri modeliranju kompleksnih organskih oblik.

Arhitektura lastnosti 2018

Vizualizacije so zdaj še bolj realistične

Razvoj na področju vizualizacije je pripeljal do kakovostnejših vizualizacij. CineRender iz MAXON-a, ki je zdaj integriran v Allplan Architecture 2018, omogoča uporabo fizičnega prikazovanja, da doseže realnejše rezultate. Kakovost predstavitve animacijskega okna se je bistveno izboljšana.

Arhitektura lastnosti 2018Arhitektura lastnosti 2018

Nova možnost: poenostavljeno sodelovanje prek Allplan Share

Z možnostjo Allplan Share v Allplan Architecture 2018 imate možnost neposrednega sodelovanja z oblikovalskimi partnerji po vsem svetu z enakimi podatki Allplan. Allplan Share temelji na platformi BIM Allplan Bimplus in vam ponuja dodatne funkcije, kot so pregledovalnik modela, nadzorna plošča in revizija. S programom Allplan Share zmanjšate upravne napore in prihranite dodatne stroške, povezane z lokalnim strežnikom.

Arhitektura lastnosti 2018