Allplan Bridge je profesionalna BIM rešitev za gradnjo mostov. Inženirji delajo z enotno rešitvijo od izdelave parametričnih modelov z visoko stopnjo podrobnosti, vključno s prednapetostjo do integracije gradbenega procesa in strukturne analize modela mostu.

Allplan Bridge 2020 je prva popolnoma integrirana 4D BIM rešitev na svetu za modeliranje, strukturno analizo in podrobnosti. Allplan Bridge je prelomna rešitev za 4D parametrično modeliranje in strukturno analizo mostov.

Zmogljiva programska oprema

Programska oprema podpira vse faze načrtovanja, od zasnove, preko strukturne analize do končnega oblikovanja. Parametrični model mostu, vključno s tetivami pred napetostjo in opredelitvijo zaporedja konstrukcije, ponuja izjemno raven prijaznosti in prilagodljivosti za uporabnike. Vrhunska tehnologija, ki v avtomatiziranem, a uporabniško nadzorovanem postopku omogoča generiranje analitičnega modela iz geometrijskega modela, je nadaljnji dejavnik za znatno varčevanje s časom načrtovanja in zmanjšanje dovzetnosti za napake.

Spodaj si oglejte video, ki predstavlja novosti v 2020 programski različici.

Za več podrobnosti Allplan Bridge kliknite tukaj.

ALLPLAN 2020
PRENESITE SI ALLPLAN 2020

Za več informacij o ALLPLAN programski opremi nas kontaktirajte.