ALLPLAN BIMPLUS

Allplan Bimplus omogoča:
> Dostop do predmetov in informacij v realnem času s katero koli napravo 
> Specializirane aplikacije za gradbeno industrijo
> Odprte vmesnike
REGISTRACIJA
Prijava – Log in
BIMPLUS
BIMPLUS

Allplan Bimplus je vrhunska odprtokodna BIM platforma za učinkovito interdisciplinarno sodelovanje pri gradbenih projektih. Omogoča dosledno upravljanje v projektih BIM skozi celoten življenski cikel, torej celovito in učinkovito koordinacijo delovanja projektnih skupin, podizvajalcev in celovit nadzor nad modelom BIM.

Zahvaljujoč Allplan Bimplus je mogoče hitro odkriti kakršnekoli nedoslednosti in nato preprosto dodeliti naloge ustreznim zaposlenim in partnerjem, ki sodelujejo v projektu.

Zakaj izbrati Bimplus?

BIMPLUS

Vsestranskost

Udeleženci naložbenega projekta, ki sodelujejo v projektu (npr. investitor, izvajalci in oblikovalci), imajo zahvaljujoč Allplan Bimplus enostaven in hiter dostop do informacij, zbranih o stavbi, kjerkoli in ob vsakem času.

BIMPLUS

3D koordinacija

Trčenja z drugimi industrijami se identificirajo in vizualizirajo samodejno. Modele ali posamezne elemente je mogoče udobno kombinirati z dodatnimi elementi, kot so: fotografije, dokumenti, opisi težav in predlagane rešitve.

BIMPLUS

Upravljanje kakovosti

Celovit in učinkovit sistem Allplan Bimplus vam omogoča upravljanje informacij in zagotavljanje potrebnega, celovitega pregleda objekta. Zahvaljujoč programu Bimplus se nobena informacija ne bo izgubila in bo med drugim nenehno posodabljala: sledenje napredku, obvestila, upravljanje sprememb, naloge, trčenja in še veliko več.

BIMPLUS

Združite podatke iz različnih sistemov

Odločilna prednost BIM + je možnost uvoza podatkov iz katerekoli programske opreme prek API v Allplan Bimplus. Informacije se združijo z osrednjim modelom usklajevanja in vizualno predstavljajo. To je osnova za učinkovito vodenje projektov.

Uporaba Allplan Bimplus free-obseg storitev:

Izraz neomejeno
Število projektov neomejeno
Število uporabnikov s pravicami projektnega upravljanja neomejeno
Shranjevanje na uporabnika 2D
BIM Viewer
Naloga odbora
E-poštna obvestila
Diaprojekcije
Navigator predmetov
Upravitelj revizij
BCF 1,2 Uvoz in izvoz
Izvoz nalog v Excelu
IFC 2×3 in IFC 4 Uvoz
Upravitelj spopadov
Uporabniški račun za upravljanje pravice ali vodja projekta
Naloga Allplan 2018 integracija namizij
Spletna dokumentacija
Podpora skupnosti

Možne določbe za dovoljenje:

<