ALLPLAN ARCHITECTURE

Allplan Architecture je vrhunska BIM rešitev za arhitekte, ki zagotavlja popolno ustvarjalnost in nadzor nad projekti. Programska oprema je prilagojena za izdelavo podrobnih načrtovalskih risb, kar omogoča neprekosljivo kakovost informacij.

brezplačen preizkus
primeri uporabe
Arhitektura
Arhitektura

Predvajaj video

Allplan Architecture 2019 je univerzalno BIM orodje za načrtovanje in gradnjo stavb. Zaradi neposredne povezave s platformo BIM Allplan Bimplus na osnovi oblaka, je Allplan Architecture popolna rešitev BIM (do stopnje BIM 3). Lahko delate bodisi popolnoma v 3D ali kombinirate v 2D in 3D, kar ima prednosti zlasti pri načrtovanju in izvajanju. Posebna moč je v zanesljivosti in natančnosti v vseh fazah načrtovanja, zlasti pri porastu količin. Veliki izbor vmesnikov, vključno z uvozom in izvozom IFC, zagotavlja varno izmenjavo podatkov s partnerji za načrtovanje. 
Lastnosti 2018

Dodatne možnosti za arhitekturo Allplan

Arhitektura

Allplan Workgroup Manager

Allplan Workgroup Manager prevzema organizacijo CAD delovnih postaj v lokalnem omrežju (LAN) prek interneta. Ustvarja jasne učinke izboljšanja dela v srednjih in velikih arhitekturnih in inženirskih pisarnah.

Arhitektura

Allplan Share

Zahvaljujoč Allplan Share-u lahko izkoristite neposredno sodelovanje z načrtovalskimi partnerji po vsem svetu z enim in istim dokumentom Allplan. Temelji na platformi BIM Allplan Bimplus in omogoča neposredno povezavo z drugimi orodji prek odprtega API-ja.

Arhitektura

Licenčni strežnik Allplan

Licenčni strežnik Allplan zagotavlja učinkovito upravljanje in optimalno uporabo licence. Strežnik licenc omogoča varen dostop do licenc v omrežju podjetja in prilagodljivo uporabo licenc zunaj pisarne.

Arhitektura

Okolje Allplan

V kombinaciji z Allplan Architecture ali Engineering, je mogoče učinkovito načrtovati delo na področju arhitekture in gradbeništva ob upoštevanju dejanskega območja, mestnega okolja in okoliškega cestnega omrežja.

Prednosti:

Arhitektura

Obnovljiva licenca

Allplan vam omogoča, da z uporabo življenjske licence zmanjšate stroške.