ZAKAJ ALLPLAN

Razmišljamo celovito – BIM že od samega začetka

“Holistično razmišljanje je bilo vedno značilen element naših programskih rešitev. Z Allplanom gradimo mostove med strokami.”
Prof. Georg Nemetschek, Nemetschek Company founder
predstavitev allplan-a

Allplan je celovita BIM rešitev za gradbeno industrijo Nemetschek, ki jo priznavajo arhitekti po vsem svetu. Programi Allplan Engineering, Allplan Architecture in Allplan Bimplus omogočajo oblikovanje celotnega življenjskega cikla stavbe, kar omogoča udobno sodelovanje strokovnjakov iz različnih področij gradbeništva in arhitekture. Allplan zagotavlja najvišjo kakovost, natančnost in fleksibilnost pri sledenju konstrukcije gradbenih in gradbenih objektov.

več o tem

VEČ O ALLPLANU

Z našim pionirskim duhom, našo zanesljivostjo in našo odprtostjo imamo ključno vlogo pri oblikovanju, konstrukciji in upravljanju prihodnosti.
Medtem ko upoštevamo celoten življenjski cikel strukture, si prizadevamo za inovativne pristope.

Allplan ponuja odlične možnosti Allplan Connect, ki je namenjen izmenjavi znanja med Allplan uporabniki, prav tako kot Allplan Campus podpira študente in učitelje na področju arhitekture in gradnje.

5 RAZLOGOV ZAKAJ IZBRATI ALLPLAN:

Zakaj Allplan?

Ostati konkurenčen zahvaljujoč 3D

Vedno več držav priznava prednost digitalnega načrtovanja in tako razvija enotne standarde za uporabo podatkov. Torej, če želite ostati konkurenčni, ne morete mimo 3D oblikovanja.

Zakaj Allplan?

Različne možnosti vizualizacije

Pravi 3D model je digitalna podoba poznejše strukture in že v fazi oblikovanja ponuja različne možnosti za nadaljnjo uporabo – od virtualne realnosti do 3D tiskanja. Napake pri načrtovanju so tako priznane v zgodnejši fazi in jih je mogoče odpraviti, preden se začne faza gradnje.

Zakaj Allplan?

Prihranki časa in izogibanje napakam

Vlagatelji in stranke v teh dneh zahtevajo načrtovanje in gradnjo zgradbe brez napak. Prednosti so očitne: 3D model se lahko nenehno spreminja in razširja, od zasnove do delovne risbe do celotne stavbe, vključno s podatkovnimi listi za prostore, zgradbami in pohištvom, vključno z vsemi specializiranimi projektanti.

Zakaj Allplan?

Večja preglednost pri načrtovanju

Poleg prihrankov pri času in izogibanja napakam digitalno načrtovanje predvsem pomeni preglednost za vse vpletene, prek nacionalnih in jezikovnih meja. Oblikovanje je tako lažje usklajevati z inženirji in serviserji. Kakovost dela posameznih specializiranih načrtovalcev je lažje preveriti, kakovost načrtovanja pa se poveča.

Zakaj Allplan?

Vstop v BIM

Poleg geometrijskih informacij lahko 3D model obogatimo tudi z alfanumeričnimi in fizičnimi informacijami. Model BIM je na voljo vsem, ki sodelujejo v projektu  in pomaga pri izmenjavi informacij. Omogoča simulacije strukture in procesov, s čimer se ustvarja vseobsegajoča preglednost v življenjskem ciklu struktur.